Arnau Pérez, del CPA Tona, s’ha proclamat campió absolut, en obtenir la primera plaça, al trofeu nacional de Cunit (Campionat d’Espanya), celebrat aquest cap de setmana en aquesta població de la província de Tarragona.

El nostre patinador va completar un destacat programa, ple de seguretat i talent, que li va permetre obtenir les màximes qualificacions i assolir la magnífica primera posició.

Les nostres felicitacions a l’Arnau Pérez i, de manera general, a tots els participants i a l’organització, pel gran nivell competitiu en aquest any tan complicat.

Adjuntem fotografia de l’Arnau Pérez amb el seu entrenador Pere Marsinyach.

Arnau Pérez, del CPA Tona, se ha proclamado campeón absoluto, al obtener la primera posición, en el trofeo nacional de Cunit (Campeonato de España), celebrado este fin de semana en esta población de la provincia de Tarragona.

Nuestro patinador completó un destacado programa, lleno de seguridad y talento, que le permitió obtener las máximas calificaciones y alcanzar la magnífica primera posición.

Nuestras felicitaciones a Arnau Pérez y, de manera general, a todos los participantes así como a la organización, por el gran nivel competitivo en este año tan complicado.

Adjuntamos fotografía de Arnau Pérez junto a su entrenador Pere Marsinyach.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny