Històric d’èxits

Estimades seguidores i seguidors del club,

És un honor i un plaer compartir amb tots vosaltres els impressionants èxits que el nostre club ha assolit en els últims temps. Des de tot l’equip que forma el CPA Tona, volem reconèixer i aplaudir el treball ardu i la dedicació de cada un dels membres que ha contribuït al nostre èxit col·lectiu.

Durant aquests últims anys, hem aconseguit metes increïbles en diferents àmbits. Des de l’excel·lència esportiva fins a la participació comunitària, el nostre club ha estat en primera línia, demostrant un compromís inquebrant amb l’excel·lència i el servei.

En l’àmbit esportiu, hem celebrat múltiples victòries en competicions oficials, destacant-nos com un dels clubs més competitius de la nostra zona. Aquestes victòries no només són el resultat del talent dels nostres esportistes, sinó també del suport incondicional de les famílies, els entrenadors, el personal i els membres de la junta directiva.

A més dels nostres èxits esportius, també hem estat actius en la comunitat, organitzant esdeveniments benèfics, campanyes de recollida de fons i altres iniciatives. La nostra presència i impacte positiu s’han sentit a tot el voltant, demostrant el nostre compromís amb el bé comú.

Així doncs, volem donar les gràcies a totes i cadascuna de vosaltres per la vostra dedicació, passió i compromís amb el nostre club. El vostre esforç i sacrifici no passen desapercebuts i són fonamentals per al nostre èxit continuat.

Mirem cap al futur amb optimisme i determinació, sabent que, amb la mateixa determinació i esforç, continuarem assolint grans fites i deixant una empremta positiva en el nostre club i la comunitat en general.

Gràcies a tots per ser part d’aquest viatge increïble i emocionant.

Amb gratitud,

Club de Patinatge Artístic Tona

2021Arnau PérezCampió d’Europa
2022Arnau Pérez3r en l’Europeu
2022Xou Petit3res en l’Europeu
2022Xou PetitCampiones del Món
2022Xou Gran6ènes del Món
2023Arnau Pérez2n en l’Europeu
2023Xou Petit3res en l’Europeu
2023Xou Gran4tes en l’Europeu
2023Arnau PérezCampiones del Món
2023Xou PetitCampiones del Món
2023Xou Gran3res del Món