Convocat el I Trofeu Nacional Ciutat de Cunit – R.F.E.P. – Patinatge Artístic – 2020 en les categories Cadet, Juvenil, Junior i Senior que serà celebrat entre els dies 04 i 08 de Desembre a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Cunit (Tarragona) i en les modalitats individual femení i masculí amb la participació del nostre patinador Arnau Pérez Montero a la categoria Cadet.

Desitgem una molt bona competició a tots els participants, un excel·lent campionat a nivell organitzatiu i també tota la sort al nostre patinador, l’Arnau Pérez.

Convocado el I Trofeo Nacional Ciudad de Cunit – R.F.E.P. – Patinaje Artístico – 2020 en las categorías Cadete, Juvenil, Junior y Senior que será celebrado entre los días 04 y 08 de Diciembre en las instalaciones del Polideportivo Municipal de Cunit (Tarragona) y en las modalidades individual femenino y masculino con la participación de nuestro patinador Arnau Pérez Montero en la categoría Cadete.

Deseamos una muy buena competición a todos los participantes, un excelente campeonato a nivel organizativo y también toda la suerte a nuestro patinador, Arnau Pérez.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny