Tornem a una certa «normalitat» respecte a les competicions al nostre club i les nostres patinadores/os poden tornar a disfrutar del nostre esport.

 

Aquest proper cap de setmana ja començen les noies de la categoria individual, que es presentaran a proves a Sant Viçens de Torelló.

 

El proper 20 de març, el nostre patinador Arnau Pérez, participarà al trofeu Sant Jordi, organitzat per la federació espanyola, que es celebrarà a la localitat de Riudoms.

 

Per la seva part, els grups xous sèniors, en la modalitat de «gran i petit» participaran a finals d’aquest mes al campionat de Catalunya que es celebrarà a Olot i el grup xou júnior al mateix campionat que es celebrarà el cap de setmana 10/11 d’abril a Riudoms.

 

 Molta sort i molta força a tots.

Volvemos a una cierta «normalidad» respecto a las competiciones en nuestro club y nuevamente nuestras patinadoras/es pueden volver a disfrutar de nuestro deporte.

 

El próximo fin de semana comienzan ya las chicas de la categoría individual, que se presentarán a pruebas en Sant Viçens de Torelló.

 

El próximo 20 de marzo, nuestro patinador Arnau Pérez, participará en el trofeo Sant Jordi, organizado por la federación española, que se celebrará en la localidad de Riudoms.

 

Por su parte, los grupos shows seniors, en las modalidades «grande y pequeño» participarán a finales de este mes en el campeonato de Catalunya que se celebrará en Olot y el grupo show junior en el mismo campeonato que se celebrará el fin de semana 10/11 de abril en Riudoms.

 

Mucha suerte y mucha fuerza a todos.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny