Espectacular cap de setmana a Granollers! El CPA Tona ho torna a fer al Campionat de Catalunya de patinatge artístic, aconseguint podis en les categories de Xou Petit, Xou Gran i Xou Júnior. Descobreix tots els detalls d’aquesta emocionant victòria.

En un cap de setmana d’altíssima competició de patinatge artístic a Granollers, els tres grups de xou del CPA Tona han brillat amb intensitat, conquerint podis en una actuació espectacular que ha enorgullit a tot el club i a la comunitat tonenca.

Amb dedicació, esforç i una gran dosi de talent, els membres del CPA Tona han demostrat la seva excel·lència sobre la pista, captivant l’atenció del públic i dels jutges amb les seves interpretacions magistrals.

En una seqüència emocionant, el primer grup de xou, el xou petit, va aixecar passions en la seva sortida a l’escenari, conquerint una merescuda segona posició en el Campionat de Catalunya. La seva coreografia va desplegar elegància i coordinació, deixant una empremta imborrable en els espectadors.

Seguint l’estela de l’èxit, el segon grup, el xou gran, va presentar-se amb una actuació plena de majestuositat i destresa, conquistant una destacada tercera posició en el Campionat de Catalunya. La seva impecable execució va evidenciar el seu compromís i passió per l’art del patinatge.

Finalment, el tercer grup, el xou júnior, va tancar la participació del CPA Tona en aquesta competició amb un brillant segon lloc en el Campionat de Catalunya. La seva energia i dinamisme sobre la pista van captivar l’atenció del públic i els jutges, consolidant el seu lloc en el podi.

Aquest cap de setmana ha estat una mostra dels valors d’esforç, disciplina i companyonisme que defineixen el CPA Tona.

Felicitats a tots els patinadors i entrenadors per aquesta impressionant demostració de talent i determinació!