Des del dimecres 29 de maig fins al diumenge 2 de juny, Caldes d’Estrac ha estat l’escenari del Campionat de Catalunya de Solo Dance, un esdeveniment esportiu de gran importància per al patinatge artístic català. Entre els participants d’aquest campionat, la nostra jove patinadora Marina Del Fante hi ha participat per primer any aconseguint la segona posició en la categoria benjamí.

La petita ha viscut una temporada plena d’emocions, mantenint una mitjana de puntuació que li ha permès classificar-se per al campionat després d’un merescut esforç. A més, ha estat el primer any per la Marina en la modalitat de Solo Dance i, la jove patinadora, ha mostrat una gran dedicació i entusiasme per assolir els objectius proposats. La seva passió pel patinatge i la seva constància han estat claus per a l’èxit aconseguit.

Des del club volem felicitar-la per aquesta gran recompensa i animar-la a continuar amb la mateixa il·lusió i passió. Estem segurs que al llarg de la seva carrera esportiva continuarà gaudint de cada moment sobre la pista i aconseguint els objectius que ella es proposi.