Des del dilluns 3 de juny, Riudoms ha estat l’escenari del Campionat de Catalunya en les categories Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior, on el CPA Tona ha participat amb tres patinadors destacats. En Jordi Pané, competint com a Juvenil masculí, ha obtingut una meritòria 8a posició en la classificació final del torneig. En Daniel Picazo, en la categoria Cadet masculí, ha aconseguit un excel·lent 5è lloc, la qual cosa li permet classificar-se per al Campionat d’Espanya. Finalment, l’Arnau Pérez ha brillat com a subcampió de Catalunya en la categoria Sènior.

Per a en Jordi i en Daniel, aquest ha estat el seu primer Campionat de Catalunya. Tots dos han demostrat un rendiment excepcional malgrat els nervis propis del debut i, l’Arnau amb més experiència en aquest tipus de competicions, ha exhibit una destresa increïble, especialment tenint en compte que aquest és el seu primer any en la categoria Sènior.

Des del club volem felicitar de tot cor els nostres tres patinadors. Enhorabona per haver arribat fins aquí! El vostre esforç, dedicació i passió per aquest esport us han portat a assolir grans èxits. Us animem a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i ímpetu com fins ara. Seguiu perseguint els vostres somnis i arribareu tan lluny com desitgeu en la vostra carrera esportiva.

Moltes felicitats, Jordi, Daniel i Arnau!