Aquest cap de setmana s’aproxima carregat d’emocions pels esportistes del CPA Tona amb múltiples esdeveniments esportius que prometen ser una prova decisiva per als patinadors i patinadores.

El dissabte 29 de juny, la Marta Jordà i la Marina Del Fante competiran a l’Open de Nivell 11 a Parets del Vallès, amb l’objectiu de qualificar-se per a la final de Catalunya. Alevina i benjamina respectivament, aquestes joves lluiten per acabar la seva temporada amb èxit.

Al mateix temps, la Valentina Pons, l’Ònia Caricol i la Martina Parra buscaran el seu lloc al podi de la Copa Barcelona. Amb un rendiment destacat al llarg de la temporada en les categories de nivells 1-4, les tres patinadores estan preparades per demostrar la seva destresa i habilitat en aquesta competició final.

En el mateix torneig, però el diumenge, la Matilda Álvarez i l’Abril Roca competiran pels llocs d’honor en els nivells 5-7, després d’una temporada intensa de preparació i la seva qualificació en el rànquing general.

A més, el dissabte també marca l’inici del Campionat d’Espanya, amb en Daniel Picazo i l’Arnau Pérez. En Daniel competirà amb els seus discs el diumenge 30 de juny i el dimarts 2 de juliol, mentre que l’Arnau es presentarà amb el disc curt el dimecres 3 i el disc llarg el divendres 5 de juliol.

Amb tot el suport de tot el CPA Tona, us desitgem a tots i a totes molta sort. Gaudiu de l’experiència i afronteu els reptes amb la mateixa passió i determinació com fins ara.