Aquest cap de setmana el Xou Petit i el Xou Gran han participat al Campionat d’Espanya de Xous celebrat a Lleida. El dissabte va participar el Xou Petit i el diumenge el Xou Gran, assolint la Tercera i Quarta posició respectivament.

 

Avui diumenge el CPA Tona ha aconseguit ficar a 2 dels seus equips a un Europeu i/o probablement a un Mundial.

 

Ens hem superat, tot i que ja anteriorment va estar el Xou Petit al mundial de la Xina i va ser l’èxit més gran del club.

 

Han estat molts anys de treball, d’anades i tornades de nous entrenador@s que han millorat el club, al costat dels que van romandre i no van dubtar del projecte. També moltíssim@s patinador@s que avui gaudeixen d’aquests triomfs van començar a pre-iniciació amb el gran esforç de mares i pares en viatges i més viatges a pavellons de dia o de nit, amb fred o calor, desplaçaments i més desplaçaments, també lesions per a arribar a aconseguir el que avui han assolit més de 90 patinador@s d’aquest club (41 a la pista).

 

Enhorabona!

 

Necessitem que les més petites s’impliquin i gaudeixin cada dia a la pista per a fer encara més gran aquest palmarès esportiu, que segurament superarem.

 

Des de la junta gràcies a tot@s.

 

Especialment a les que ja no estan i ho van donar tot per arribar on estem.

 

Este fin de semana el Show Pequeño y el Show Grande han participado en el Campeonato de España de Shows celebrado en Lleida. El sábado participó el Show Pequeño y el domingo el Show Gran, alcanzando la Tercera y Cuarta posición respectivamente.

 

Hoy domingo el CPA Tona ha conseguido colocar a 2 de sus equipos en un Europeo y/o probablemente en un Mundial.

 

Nos hemos superado, aunque ya anteriormente el Show Petit participó en China y fue el mayor éxito del club hasta el momento.

 

Han sido muchos años de trabajo, de idas y venidas de entrenador@s que han mejorado el club, al lado de aquéllos que han permanecido y nunca han dudado del proyecto. También muchísim@s patinador@s que hoy disfrutan de estos triunfos empezaron en pre-iniciación con el gran esfuerzo de madres y padres en viajes y más viajes hacia pabellones de día o de noche, con frío o calor, desplazamientos y más desplazamientos, también lesiones, para llegar a conseguir lo que hoy han alcanzado más de 90 patinador@s de este club (41 en la pista).

 

Enhorabuena!

 

Necesitamos que las más pequeñas se impliquen y disfruten cada día en la pista para hacer aún más grande este palmarés deportivo, que seguramente vamos a superar.

 

Desde la junta, gracias a tod@s.

 

Especialmente a aquéllas que ya no están y lo dieron todo para llegar donde ahora nos encontramos.

 

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny