L’equip del Xou Petit del CPA Tona ha aconseguit una impressionant segona posició al Campionat de Xous d’Espanya, assegurant-se així un lloc de privilegi en el panorama internacional.

La competició celebrada a la ciutat costanera de Santander va atraure alguns dels millors talents del país, però els xous catalans van dominar la tarda sobre la pista, captivant tant al públic com al jurat amb la seva tècnica i elegància.

Tres equips catalans van apoderar-se del podi, amb el CPA Tona situant-se en una destacada segona posició. Aquesta actuació no només els ha valgut el reconeixement nacional, sinó que també els ha obert les portes cap a l’escenari internacional.

El segon lloc del Xou Petit els concedeix un passi directe al Campionat Europeu i, encara més emocionant, una plaça assegurada en el Mundial. Aquesta oportunitat permetrà a l’equip representar no només a Catalunya i Espanya, sinó també competir amb els millors del món.

Volem destacar el treball dur i la dedicació de les patinadores, així com el suport incondicional dels aficionats, elements clau en aquesta fita esportiva.

Amb aquest impuls, el grup de Xou Petit es prepara ara per afrontar els reptes que els esperen en els campionats internacionals, demostrant que el treball en equip pot portar grans èxits en els escenaris més exigents del món del patinatge. Continuem amb l’aventura!