El parc esportiu d’Ibagué, Colòmbia, va ser l’escenari escollit per disputar la final del campionat del món 2023. Enguany, el CPA Tona hi assistia amb la representació de l’Arnau Pérez com a Júnior masculí i, el Xou petit i el Xou gran en les respectives categories.

Tot i que l’Arnau es va classificar en 4a posició després del programa curt, va ser el primer dels tres representants a estrenar el podi gràcies a una espectacular exhibició en el programa llarg fent-lo guanyar el mundial en la seva categoria.

El segon a pujar al podi va ser el Xou petit, que venint d’un tercer lloc a Europa no imaginava obtenir el primer lloc. «És molt maco veure com de mica en mica vas creixent perquè ara valores molt més la feina feta durant els últims anys i l’esforç per assolir-ho» (Paula Fontrodona). Així el Xou petit ha arribat a guanyar per dos anys consecutius en la seva categoria.

El Xou gran, també té motius per estar eufòric després d’una gran temporada «fins al moment, aquesta ha estat la millor» (Instagram. @xougrantona) on ha assolit el tercer lloc en la seva categoria.

Gràcies a totes i tots els patinadors que dia rere dia us esforceu per ser millors en aquest esport i fer-nos gaudir del vostre espectacle.

ENHORABONA!!

El parque deportivo de Ibagué, Colombia, fue el escenario escogido para disputar la final del campeonato del mundo 2023. Este año, el CPA Tona asistía con la representación de Arnau Pérez como Júnior masculino y, el Show pequeño y el Show grande en las respectivas categorías.
Aunque Arnau se clasificó en 4ª posición después del programa corto, fue el primero de los tres representantes en estrenar el podio gracias a una espectacular exhibición en el programa largo haciéndole ganar el mundial en su categoría.
El segundo en subir al podio fue el Show pequeño, que viniendo de un tercer puesto en Europa no imaginaba obtener el primer puesto. «Es muy bonito ver cómo poco a poco vas creciendo porque ahora valoras mucho más el trabajo realizado en los últimos años y el esfuerzo por lograrlo» (Paula Fontrodona). Así el Show pequeño ha llegado a ganar por dos años consecutivos en su categoría.
El Show grande, también tiene motivos para estar eufórico después de una gran temporada «hasta el momento, ésta ha sido la mejor» (Instagram. @xougrantona) donde ha alcanzado el tercer puesto en su categoría.
Gracias a todas y todos los patinadores que día tras día se esfuerzan por ser mejores en este deporte y hacernos disfrutar de su espectáculo.
ENHORABUENA!!

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny