El pavelló de Fontajau de Girona va ser novament dissabte l’escenari de la quarta edició del Catalunya Stars, la gran festa del patinatge català, que va omplir les graderies amb unes 5.300 persones.

 

Els millors patinadors/es i grups xou del país, que també són els millors d’Europa i del món, van competir repartits en tres equips: el blau, el groc i el vermell. En aquest últim hi competia en la modalitat de lliure individual el vigatà Arnau Pérez, del CPA Tona, que enguany es va penjar la medalla d’or Juvenil al Campionat d’Europa i també al Campionat d’Espanya, així com el grup de xou petit del CPA Tona, que amb la seva peça Gravity aquesta temporada va ser sisè al Campionat del Món de patinatge artístic de grups de xous, tercer al d’Espanya i subcampió de Catalunya. L’equip el capitanejava l’entrenador cardoní del CPA Tona Pere Marsinyach, que va ser un dels patinadors més aclamats de la tarda ja que va posar el punt final a la seva existosa carrera com a patinador en la modalitat de lliure que l’ha convertit en un dels referents mundials.

 

Entre el jurat i les votacions del públic, l’equip vermell, el conjunt amb representació osonenca, va aconseguir 387,2 punts. L’equip groc en va aconseguir 387 i el blau, 386.

El pabellón de Fontajau de Girona fue nuevamente el sábado el escenario de la cuarta edición del Catalunya Stars, la gran fiesta del patinaje catalán, que llenó las graderías con unas 5.300 personas.

Los mejores patinador@s y grupos show del país, que también son los mejores de Europa y del mundo, compitieron repartidos en tres equipos: el azul, el amarillo y el rojo. En este último competía en la modalidad de libre individual, el vicense Arnau Pérez, del CPA Tona, que este año se colgó la medalla de oro Juvenil en el Campeonato de Europa y también en el Campeonato de España, así como el grupo de show pequeño del CPA Tona, que con su pieza Gravity esta temporada fue sexto en el Campeonato del Mundo de patinaje artístico de grupos show, tercero en el de España y subcampeón de Cataluña. El equipo estuvo capitaneado por el entrenador cardonense del CPA Tona Pere Marsinyach, que fue uno de los patinadores más aclamados de la tarde puesto que puso punto final a su exitosa carrera como patinador en la modalidad libre que le ha convertido en uno de los referentes mundiales.

Entre el jurado y las votaciones del público, el equipo rojo, el conjunto con representación osonense, consiguió 387,2 puntos. El equipo amarillo consiguió 387 y el azul, 386.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny