Arnau Pérez del CPA Tona s’ha proclamat campió al Campionat de Barcelona celebrat els dies 7 i 8 de maig a la població de Caldes d’Estrach.

 

Arnau va començar el campionat de la millor manera aconseguint la primera plaça a la primera part del campionat amb un magnífic disc curt totalitzant 74.26 punts i va confirmar la primera plaça definitiva a la sessió del diumenge amb el disc llarg assolint 118.5 punts, continuant la bona trajectòria que ja li va portar a ésser campió d’Europa l’any 2021 a Itàlia.

Arnau Pérez del CPA Tona se ha proclamado campeón en el Campeonato de Barcelona celebrado los días 7 y 8 de mayo en la población de Caldes d’Estrach.

 

Arnau inició el campeonato de la mejor manera consiguiendo la primera plaza en la primera parte del campeonato con un magnífico disco corto totalizando 74.26 puntos y confirmó la primera plaza definitiva en la sesión del domingo con el disco largo consiguiendo 118.5 puntos, continuando la buena trayectoria que ya le llevó a ser campeón de Europa el año 2021 en Italia.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny