El CPA Tona, torna a pujar al més alt del pòdium al campionat de Barcelona de Xous, celebrat aquest diumenge al pavelló Castell d’en Planes de Vic.

 

Com a continuació de la primera part del campionat celebrat fa quinze dies, a on les seves companyes  del Xou Quartet i Xou Gran també van proclamar-se 1 as. i 2 as. respectivament, amb un altre gran diumenge de patinatge, el grup de noies i nois del Xou Petit, amb una magnífica execució de la coreografia, van fer gaudir d’allò més al públic que va omplir de bat a bat el pavelló de Les Planes a Vic, quedant primeres de Barcelona.

El CPA Tona, vuelve a subir al más alto del podio al campeonato de Barcelona de Shows, celebrado este domingo en el pabellón Castell de en Planes de Vic.

 

Como continuación de la primera parte del campeonato celebrado hace quince días, donde sus compañeras del Show Cuarteto y Show Grande también se proclamaron 1 as. y 2 as. respectivamente, con otro gran domingo de patinaje, el grupo de chicas y chicos del Show Pequeño, con una magnífica ejecución de la coreografía, hicieron disfrutar a lo grande al público que llenó completamente el pabellón de Les Planes de Vic, quedando primeras de Barcelona.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny