Esplèndid cap de setmana de patinatge per al Club Patinatge Artístic Tona.

 

Cal destacar el nostre patinador Arnau Pérez, que s’ha proclamat Campió d’Espanya, amb un fantàstic nivell de patinatge, al campionat celebrat aquest cap de setmana a Cunit, consolidant la seva molt bona progressió com a patinador d’alt nivell.

 

En el mateix cap de setmana, al campionat de Barcelona infantil, la patinadora Clàudia Garcia, ha assolit una molt bona 8ª posició efectuant una bona actuació.

 

També s’ha celebrat a la població de Riudoms, el 1er trofeu de Catalunya d’Iniciació, al qual han participat diverses patinadores que han estat a l’alçada i han obtingut grans resultats.

 

En primer lloc la Berta Salvia, s’ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria iniciació B, la Berta Soler ha assolit la 5a posició a iniciació A, l’Abril Roca ha estat 6a a iniciació C, la Lara Pérez, 10a a la categoria de certificat i l’Ariadna Puig, 35a. a iniciació C.

Espléndido fin de semana de patinaje para el Club Patinaje Artístico Tona.

 

Hay que destacar a nuestro patinador Arnau Pérez, que se ha proclamado Campeón de España, con un fantástico nivel de patinaje, en el campeonato celebrado este fin de semana en Cunit, consolidando su muy buena progresión como patinador de alto nivel.

 

En el mismo fin de semana, al campeonato de Barcelona infantil, la patinadora Clàudia Garcia, ha logrado una muy buena  posición, efectuando una buena actuación. 

 

También se ha celebrado en la población de Riudoms, el 1.º trofeo de Cataluña de Iniciación, en el que han participado varias patinadoras que han estado a la altura y han obtenido grandes resultados. 

 

En primer lugar Berta Salvia, se ha proclamado campeona de Cataluña en la categoría iniciación B, Berta Soler ha logrado la 5.ª posición en iniciación A, Abril Roca ha sido 6.ª en iniciación C, Lara Pérez, 10.ª en la categoría de certificado y Ariadna Puig, 35.ª en iniciación C.

Enllaços

N

Patinadors

N

Entrenadors

N

Palmarès

Contacte

Coordinadora Tècnica (Laura Leal)

627 062 963

Xarxes Socials

Agència de disseny