Avui ha tingut lloc una jornada emocionant als Opens de Formació i Avançat, celebrats a Sant Cebrià de Vallalta i Roda de Barà. Destaquem els resultats dels nostres participants:

En el nivell 10, Laia-Zhu Gutierrez ha brillat amb una actuació excepcional, aconseguint el primer lloc amb la seva habilitat i determinació.

Passant al nivell 8, la Tania Gràcia ha demostrat la seva perseverança, ocupant la catorzena posició en una competició renyida i la Berta Soler ha quedat en setena posició.

En el nivell 5, Davinia Arroyo ha sorprès a tots amb la seva destresa, obtenint una impressionant quarta posició, mentre que Joana March ha deixat la seva empremta amb un sòlid vuitè lloc.

Lluitant en el nivell 6, Ariadna Puig i Ainhoa Adan han destacat amb la seva dedicació, assegurant-se la setena i cinquena posició respectivament.

Finalment, al nivell 7, Berta Sàlvia ha captivat amb una actuació destacada, assolint un merescut tercer lloc, mentre que Mariona Giné ha impressionat amb el seu talent, assegurant-se la cinquena posició.

Aquestes competicions han estat una mostra de talent i determinació, i felicitem a totes les participants per les seves destacades actuacions en aquest dia tan intens.