Avui a Tona s’ha celebrat un esdeveniment extraordinari: l’Open de Promoció de nivell 1 fins al 4, i els nostres patinadors i patinadores han sortit a pista donant la seva millor versió. Amb admiració i orgull, celebrem els seus resultats excepcionals i volem expressar la nostra sincera gratitud a tot l’equip organitzador per fer possible aquesta jornada memorable.

És meravellós veure com el talent, la dedicació i la passió de les nostres esportistes han donat els seus fruits en aquesta competició. Cada salt, cada pirueta i cada moviment han estat testimonis del seu esforç i compromís amb el patinatge. Així que avui, mentre aplaudim els seus èxits, també volem estendre un agraïment sincer a tots els que han treballat de valent per garantir el bon desenvolupament d’aquest esdeveniment.

Aquesta jornada no només ha estat una oportunitat perquè els nostres patinadors i patinadores brillin a pista, sinó també per connectar amb les seves famílies i compartir moments inoblidables. És gràcies a l’esforç col·lectiu que es fan realitat els esdeveniments com aquest, que no només fomenten la competició saludable sinó també l’amistat i la solidaritat.

Per tant, amb tot el cor, felicitem a tots els participants per les seves actuacions excepcionals i agraïm a totes les persones que han ajudat en l’organització per la seva dedicació i compromís, així com als tècnics que han procurat guiar i inspirar els nostres esportistes amb la seva experiència i suport incondicional. Que aquesta jornada ens recordi sempre la importància de treballar junts com a equip, creant un entorn on cada individu pugui créixer i brillar.

Amb tot, també volem donar les gràcies a BonPreu Esclat per la seva col·laboració en aquest esdeveniment.